Hold

Holdtræning er for dig, som ikke altid lige ved, hvornår du kan være med på træningen. Derfor har jeg disse hold, hvor du kun betaler for den træning, du møder op til, når det passer dig. Her kan du købe en holdtræningstime pr. gang eller benytte dig af klippekort. Tilmeldingen finder sted over Facebook under mine begivenheder, hvor du løbende kan holde dig opdateret med de præcise dage og tidspunkter på mine hold.

Træningen er primært med fokus på styrke af hele kroppen. Er der nogle øvelser, du ikke kan være med til, for eksempel p.g.a. skader, så finder vi altid alternativer til dig – fordi alle skal kunne være med, uanset niveau og alder. Træningen foregår på tid, så du altid kan køre i dit “eget” tempo.

Bootcamp

Bootcampen ”Bliv Sund med Signe” er et 8 ugers træningsforløb designet til dig, der gerne vil tabe dig, blive stærkere og/eller forbedre dårlig ryg og knæ. Når du træner på en bootcamp, bliver du en del af et team. Her vil du opleve, at jeg og dine “bootcamp-venner”, er med til at motivere dig og heppe på dig igennem træningen. På bootcampen bliver alle målt og vejet ved start og slut, så man kan se, hvad der er sket undervejs i forløbet. Ud over det, vil du skulle foretage en kostregistrering, så jeg kan følge med i, hvad der bliver indtaget af mad, således at jeg kan give dig den bedste hjælp i forhold til at opnå dit mål.

Kidscamp

Kidscamp er træning for dig og dit barn, hvor børnene ALTID i fokus. Er det svært for jeres børn, at finde glæde eller motivation til at være aktive? Eller har dit barn eller I som familie, lyst til sjov træning? Så kom til træning hos Sund med Signe og få brændt en masse energi af. Der vil være stationstræning, konkurrencer, stafet og bare generelt sjov og ballade.

Holdene kører i 16 uger ad gangen – hver torsdag kl. 16 – 16.55. Der er ikke træning i børnenes ferier og helligdage. Der skal være mindst 4 deltagere på holdet for at det oprettes, med max 12 deltagere.

Puls og Power

Mangler du lidt ekstra energi i hverdagen? Vil du gerne have sved på panden? Måske hader du at løbe eller cykle, fordi det er for kedeligt? Så er et Puls & Power-forløb lige noget for dig. Her er træningen aldrig den samme – det eneste, du altid vil opleve, er, at du får masser af sved på panden. Det er en sjov og anderledes måde at få sig rørt på, i samspil med andre. Træningen er meget crossfit-inspireret og foregår uden brug af for mange tunge vægte – så der er fuld power på pulsen! Der er tre forløb, du kan tilmelde dig, som du kan se nedenfor. De kører over 8 uger, med max 12 deltagere på holdet.

Stærk med Signe

Dette 8 ugers træningsforløb er designet til dig, der gerne vil opnå øget styrke og udfordring i form af ekstra på hård styrketræning. Det er et lille og lukket hold med max 8 deltagere, så der virkelig kan være fokus på dig og din udvikling under træningstimen. Her bliver der trænet med tunge vægte og hårde kropsøvelser. Altså er dette hold ikke for nybegyndere, men for folk der har kendskab til styrketræning. Alle bliver målt og vejet ved start og slut, så man kan se, hvad der er sket undervejs i forløbet. Desuden vil i blive testet i en masse øvelser, som vi træner op til. Alt sammen vil blive sammensat på en sjov måde – da træning skal jo ikke være kedeligt.

Mor og Barn

Er du nybagt mor på barsel? Har du lyst til at få mere overskud i hverdagen og måske smide et par kilo i stille og rolige omgivelser? Så er Sund med Signe lige stedet for dig. Her træner du imens dit barn ligger og leger eller tager en lur lige udenfor vinduerne. Det her er mor og barn træning – men hvor du som mor er i fokus. Så kom ud og få fornyet energi og trænet din form og styrke, i fællesskab med andre mødre. Til træningen har du ansvaret for din egen baby, så medbring gerne et legetæppe og legetøj.

Forløbet kører i 8 uger af gangen og er hver torsdag fra kl. 11:00-12.00.

Seniorhold

Seniorholdet er for dig, som gerne vil have en aktiv og mere mobil hverdag med dine venner, familie, ægtefælle og børnebørn. Træning kan give dig mere styrke og energi til hverdagens gøremål og udfordringer, hvilket kan være med til, at gøre din hverdag nemmere. Desuden bidrager det også, til en øget livsglæde, mental sundhed og øget appetit. Husk at kroppen kan mere end du tror og at det aldrig er for sent, at komme i gang med at træne.

Til Senior træningen er der fokus på balance og styrke, og alt foregår i dit helt eget tempo. Timen afsluttes med lidt udstrækning. Træningen foregår i små hold, hvilket gør, at vi kan lære hinanden at kende i et trygt og godt fællesskab.

Gundevej 3, 1., 2650 Hvidovre

+45 61 70 66 45

signe@sundmedsigne.dk