Datapolitik

Sund med Signes behandling
af dine personlige data

Sund med Signe passer på dine personfølsomme oplysninger. Du kan altid kontakte mig – find kontaktinformation her. Hvis jeg benytter billeder og nogle oplysninger på de sociale medier, med din person på, så er det med din tilladelse og kun med brug af fornavn og om, hvad der er sket til træningen/vejledningen og evt. oplysning omkring vægttab. Du vil måske også komme på mine videoer under træningen, på min Facebook profil og min Instagram profil. Du har altid ret til at sige NEJ, fra dag til dag, hvis du ikke er interesseret i det. Jeg spørger selvfølgelig altid, inden jeg tager billede eller video, om det er i orden.

Dine rettigheder
Efter Databeskyttelsesforordningen har du en række rettigheder i forhold til Sund med Signes behandling af dine oplysninger. Du kan til enhver tid benytte dig af rettighederne. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte mig. Dine rettigheder er:
– Ret til at se dine oplysninger (indsigtsret). Du har altså ret til at få indsigt i de oplysninger, jeg har om dig, og du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.
– Ret til sletning og generel retning

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Vil du klage?
Send mig din klage via mail – find kontaktinformation her.