Holdtræning

Hos Sund med Signe er vores mål at give dig adgang til et omfattende udvalg af træningsmuligheder, der er tilpasset dine unikke behov og personlige interesser. Vores hold er designet til at imødekomme forskellige mål og træningsniveauer.

Læs mere om vores forskellige træningsprogrammer nedenfor for at finde det, der bedst passer til dig. Vi ser frem til at hjælpe dig med at komme i gang på den rette træningsvej og arbejde sammen mod dine ønskede mål.

HoldtræningVil du have fleksibilitet i din træning? Så er mine holdtræninger skræddersyet til dig! Betal kun for de træningstimer, der passer ind i din travle tidsplan. Vælg mellem enkeltlektioner eller brug et klippekort. Tilmeld dig nemt via mine Facebook-begivenheder, hvor du kan holde dig opdateret med præcise datoer og tidspunkter.

Vores træning fokuserer på at styrke hele kroppen, og hvis der er øvelser, du ikke kan deltage i på grund af skader eller andre årsager, så finder vi altid skånsomme alternativer til dig. Vi tilpasser os alle niveauer og aldre, og træningen foregår i dit eget tempo, så du kan trives og udvikle dig bedst muligt.

Hvornår
Klippekortshold onsdag kl. 17:00 og lørdag kl. 10:00.

BootcampBootcamp er et 8-ugers træningsforløb skræddersyet til dig, der ønsker at tabe dig, blive stærkere og have det sjovt undervejs. Vores bootcamp er mere end bare træning; det er en mulighed for at blive en del af et inspirerende hold, hvor både jeg og dine ‘bootcamp-venner’ er der for at motivere dig og heppe på dig gennem hele rejsen.

Bootcampen fokuserer på de grundlæggende teknikker inden for styrketræning og pulstræning i en 50/50 fordeling. Den kombinerer effektiv konditionstræning, som forbedrer dit kredsløb og øger fedtforbrænding, med styrketræning, der opbygger grundstyrke og forebygger dagligdags ubehag som ryg- og knæproblemer. Resultatet vi arebjde hen i mod er en forbedret kondition og en stærkere krop.

Holdene er 5-10 deltagere, for at sikre personlig opmærksomhed og teknisk vejledning. Uanset dit træningsniveau er du velkommen til at deltage. Vi måler og vejer dig ved start og slut på en Tanita-vægt og tester din fysik for at spore din udvikling. Foruden træning tilbyder vi dig en kostdagbog til kostregistrering, som inkluderer mål og retningslinjer for din kost under forløbet. Desuden har vi en dedikeret support-gruppe på Facebook, hvor du kan dele oplevelser og erfaringer med dine holdkammerater og finde støtte undervejs.

Tilmeld dig nu og opdag, at du kan meget mere, end du tror. Det er aldrig for sent at ændre vaner og påbegynde din træningsrejse mod en sundere og stærkere version af dig selv.

Hvornår
Mandag kl. 17 og
Onsdag kl. 18

Ny holdstart er i uge 33, 2024.

KidscampLad dit barn og dig selv opleve sjov og energisk træning sammen på Kidscamp! Børn bruger meget tid foran skærme, hvilket kan føre til en stillesiddende livsstil. Sund med Signe’s Kidscamp fokuserer på pulspumpende øvelser og styrketræning for at hjælpe børn med at opbygge et sundt forhold til træning og gøre det til en naturlig del af deres livsstil.

Vi tror på, at træning aldrig skal ensformig, derfor tilbyder vi varierede øvelser hver gang – styrketræning, stationstræning, stafetløb og masser af sjov for alle.

Vores hold kører i 16 uger, dog ikke i skoleferier og på helligdage. Holdene er på 4-12 deltagere, så der er plads til alles deltagelse. Kom og vær med til at gøre træning sjovt og sundt for dit barn og træn sammen som en familie!

Hvornår
Torsdag kl. 16

Vi tager hul på et nyt forløb i uge 33, 2024.

TeencampEr du i tvivl om, hvordan du træner korrekt i fitnesscenteret? Måske ønsker du at lære de rigtige træningsteknikker, eller måske er du endnu er for ung til at blive medlem i et fitnesscenter? Uanset din situation, så er Teencamp det perfekte sted for dig. Her kan du blive klædt ordentligt på og mestre de essentielle teknikker inden for styrketræning.

Vores mål er at skabe en træningsoplevelse, der både er sjov og effektiv. Vi tilpasser træningen, så den opfylder dine individuelle ønsker og behov. På Teencamp er der plads til at træne det, du ønsker, og samtidig blive en del af et fællesskab, der støtter din udvikling.

Kom og vær med – lad os tage træningen til det næste niveau sammen!

Hvornår
Onsdag kl. 16

Ny holdstart er i uge 33, 2024.

Puls og PowerTrænger du til et ekstra skud energi i din hverdag? Vil du gerne udfordres og have sveden til at flyde? Måske finder du traditionel motion som løb eller cykling lidt ensformigt? Så er vores Puls & Power-forløb lige det, du har brug for! Hos os er træningen alt andet end kedelig. Du kan forvente at få pulsen helt op, og det bedste af det hele er, at det er en sjov og fællesskabsdrevet oplevelse. Vores træning er inspireret af crossfit og kræver ikke en masse tunge vægte, men den leverer til gengæld fuld power og pulsskub!

Et Puls og Power forløb strækker sig over 8 uger med én ugentlig træning, og hvert hold har plads til maksimalt 14 deltagere. Tilmeld dig nu og giv din træning en kraftfuld opgradering!

Hvornår
Hold 1: Mandag kl. 18
Hold 2: Torsdag kl. 17

Ny holdstart er i uge 33, 2024.

Stærk med SigneTræd ind i en verden af styrke og udfordring med vores 8-ugers Stærk med Signe forløb. Dette er ikke blot en træningstime; det er en rejse, der udfordrer dine grænser og styrker din krop som aldrig før. Vi holder holdet lille, med kun 8 deltagere, for at give dig den opmærksomhed, du fortjener.

Her handler det om tunge vægte og intense kropsøvelser. Du vil konkurrere, ikke kun med andre, men også med dig selv, og træningen er skræddersyet til at hjælpe dig med at opnå bedre resultater på blot 8 uger. Vores træner sikrer, at din teknik er fejlfri og presser dig til at yde dit absolut bedste.

Stærk med Signe forløbet er ikke for nybegyndere; det er for dem med erfaring inden for styrketræning. Vi træner én gang om uge, måler og vejer dig ved start og slut på en Tanita-vægt og tester din præstation i en række øvelser, herunder håndstand, armbøjninger, dødløft, kropshævninger og meget mere. Alt dette sker på en sjov og udfordrende måde, fordi træning ikke skal være kedeligt. Yderligere får du adgang til en support-gruppe på Facebook, hvor du kan dele dine oplevelser og få støtte fra dit hold.

Klar til at udfordre dig selv? Tilmeld dig nu, og oplev en stærkere, sundere udgave af dig selv med et Stærk med Signe forløb!

Hvornår
Hold 1: Mandag kl. 19
Hold 2: Torsdag kl. 18

Ny holdstart er uge 33, 2024.

Mor og BarnEr du nybagt mor på barsel? Ønsker du at blive stærkere, få mere overskud i hverdagen og træne i afslappede omgivelser?

Så er Sund med Signe stedet for dig. Her træner du, mens dit barn leger eller tager en lur lige udenfor vinduerne. Velkommen til vores mor-og-barn træning, hvor fokus er på dig som mor, og hvor du kan forvente at arbejde hårdt med ømme muskler og sved på panden. Vi tager naturligvis højde for, at din krop har arbejdet hårdt i ni måneder, så vores træning indebærer primært kropsvægtøvelser i stedet for tunge vægte.

De fleste mødre kan starte træningen allerede 8 uger efter fødslen, så kom i gang med at genopbygge din styrke og form. Træningen giver dig ny energi og styrke samtidig med, at du deler fællesskabet med andre mødre. Under træningen har du selv ansvar for dit barn, så medbring gerne et legetæppe og noget legetøj.

Vores forløb strækker sig over 8 uger med 4-8 deltagere pr. hold, så der er masser af plads til både dig og din baby. Kom og lad os sammen arbejde mod en sundere og stærkere dig!

BEMÆRK: det er en god idé at få tjekket dine mavemuskler hos din læge, inden du starter, så vi kan tilpasse træningen til dine individuelle behov.

Hvornår
Torsdag kl. 11

Holdet kører hele tiden, så kom og vær med.

SenioerholdVil du forbedre din livskvalitet og være mere aktiv i selskab med venner, familie og børnebørn? Så er Seniorholdet er noget for dig!

Med alderen mister vi naturligt muskel- og knoglemasse, hvilket kan føre til rygproblemer og skrøbelighed. Men du kan sinke denne proces gennem styrketræning og konditionstræning. Træning giver dig styrke og energi til at klare hverdagens udfordringer og forbedrer også din livsglæde, mentale sundhed og appetit. Fysisk aktivitet i dagligdagen mindsker risikoen for hjertesygdomme, forhøjet blodtryk og type 2 diabetes, samt stivhed i muskler og led.

Så hvorfor ikke kombinere sundhed med sociale oplevelser? Vores Seniorhold giver dig mulighed for at træne i et fællesskab med andre og møde nye mennesker. Træningen kommer igennem de store muskelgrupper som ben, baller, mave, ryg og arme og har fokus på balance og styrke. Vi tilpasser øvelserne til dit tempo og forklarer alt grundigt og retter teknikken, så du undgår skader. Selv hvis du har skavanker, kan du stadig deltage, da øvelserne tilpasses individuelt.

Træningen foregår i små hold, hvilket skaber et trygt og stærkt fællesskab. Vær opmærksom på, at der ikke er træning i ferier og helligdage, og holdet har sommerferie i juli og august.

Kom og oplev forvandlingen med Sund med Signe Seniorholdet.

Hvornår
Torsdage kl. 10

Start din rejse i dag!

I lørdags bestod jeg en fysisk prøve til 4. Dan sort bælte i Jujitsu. Det havde ikke været muligt uden Signes hjælp med at få mig i fysisk form. Siden januar 2019 har jeg hver tirsdag morgen deltaget på Power og puls holdene. (...)

Kim G. Rasmussen,

Facebook

Sund med Signe , er helt sikkert den bedste beslutning min mor og jeg har taget. Vi har været igang med et forløb på 6 gange og vi har aldrig været så tilfreds og motiveret for at fortsætte som vi er blevet nu.(...)

Stine Holmgaard,

Facebook

Signe var så sød at oprette et mor/ barn hold, selvom vi ikke var så mange, da vi virkelig trængte til at blive stærke igen. Vi er nu alle igang med hendes boot camp og det er fantastisk at få styrken og konditionen igen. (...)

Anette Bech,

Facebook