Velkommen til Sund med Signe

Jeg hedder Signe Stidsholt. Jeg har arbejdet som personlig træner og kostvejleder i næsten 15 år og elsker at se mine klienters udvikling. At hjælpe andre med at leve sundere og mere aktivt er min passion, og det er en af grundene til, at jeg startede Sund med Signe. Træning og sund kost har altid været en vigtig del af mit liv, og jeg nyder at dele den mine klienter.

Med en professionsbachelor i Sundhed og Ernæring og uddannelse som personlig træner, har jeg fagligheden til at hjælpe dig med dine mål. Min erfaring spænder fra fitnesscentre til træning af børn med autisme, samt ældre med handicap. Jeg bruger mine faglige og personlige erfaringer hver dag for at skabe de bedste rammer for mine klienter hos Sund med Signe.

Sundhed er mere end træning og kost

Sundhed handler ikke blot om kost og træning, men om en balance mellem krop og sind, der fremmer livsglæde og livskvalitet. Synlige muskler og ydre perfektion er ikke nødvendigvis tegn på sundhed. Sundhed er mere end det – det handler om indre faktorer som glæde, overskud og energi.

Helhed og balance

Sundhed er en fysisk og psykisk tilstand i kroppen, hvor krop og sind er i harmoni og bidrager til livsglæde og livskvalitet.

Frihed fra kontrol

Sundhed handler ikke om at følge fanatiske trænings- og diætbøger, men om at leve og træffe sunde valg i hverdagen.

Individuel rejse

Din rejse bliver tilpasset lige til dine behov og ønsker. Den bedste træning er den man laver, og det skal være sjov og varieret

Dit bedste jeg

Ved at fremme sundhed på en måde, der er glædelig og positiv, kan du komme endnu tættere på den gladere version af dig selv.

Afspil video om Sund med Signe

Start din rejse i dag!