Personlig træning

Første træningstime hos mig starter altid med en kort samtale, således at jeg kan blive klogere på dig og din krop. Du skal være tryg ved mig og vores samarbejde og have en god fornemmelse af hvad, der skal ske. Vi skal snakke om dig og din hverdag, din motivation, dine træningserfaringer, dine mål og eventuelle skader, så jeg bedre og mere succesfuldt kan tilpasse træningen og træningsplanen til din dagligdag. Det er også vigtigt for mig, at afstemme forventningerne til forløbet og til din krop igennem samtalen. Jeg går op i at sætte ambitiøse, men realistiske mål i samarbejde med dig.

Online træning

Online træning er for dig, der ikke har mulighed for at komme til træning eller hellere vil træne hjemmefra. Det er træning, som ikke kræver nogen speciel form for særlige redskaber, men i stedet anvendes fx. en stol, elastik og/eller håndvægte/vandflasker, eller hvad du nu lige har derhjemme, som kan bruges. Det er hård og varieret træning med fokus på både styrke og puls. Det fungerer således, at du bliver meldt ind i facebook gruppen ”Online træning hos Sund med Signe”, hvor der bliver lagt træning op en gang om ugen af ca. 30 minutter pr. gang.

Ses vi foran skærmen?

Træningsprogram

Virker hjemmetræningen som en uoverskuelig opgave? Eller mangler du nogle konkrete øvelser til hvad din krop kan lige nu og her? Hos mig kan du få lavet et træningsprogram, der er tilpasset netop dine behov. Både i praktisk forstand, men også i fysisk forstand.

Kom og få en samtale, så får vi lagt et program der passer til dig og dine behov.

Gungevej 3, 1., 2650 Hvidovre

+45 61 70 66 45

signe@sundmedsigne.dk