Laura Pedersen

Jeg er træner og kostvejleder hos Sund med Signe, hvor jeg både har hold og personlig træning. Generelt handler sundhed for mig ikke kun om, at have en sund krop, men også et sundt sind. Jeg brænder for at hjælpe andre med deres sundhedsudfordringer og give dem redskaber og positive oplevelser, som kan give følelsen af at tage hånd om egen sundhed og livsstil.

Jeg har en professionsbachelor i ernæring og sundhed og har taget personlig træner uddannelsen igennem Fitness Institute. Mine uddannelser har givet mig en bred viden om kroppens fysiologi, træning, ernæring og sundhed.

Træning med mig, står på varieret træning med dig i fokus og hvor træning stadig er sjov, men med fokus på resultater. I min optik skal træning være en fornøjelse og noget man har lyst til at gøre igen. Mine kompetencer inden for træning er primært inden for funktionel- og crossfit inspireret træning, ligesom Signe, Sund med Signe, elsker det. Derudover tilpasser jeg træningen efter dine behov og mål med din træning.

Indenfor ernæring og vejledning, arbejder og rådgiver jeg ud fra evidensbaseret viden, uden forbudte fødevarer samt restriktioner. En samtale med mig tager udgangspunkt i din(e) udfordring(er), hvor vi gennem dialog og afslappet atmosfære, skaber et trygt samtalerum. Uanset din udfordring, vil en samtale byde på udfordringer og viden samt elementer og værktøjer du kan arbejde videre med.

Jeg ser meget frem til at hjælpe dig/jer.