Jeg er Signe Stidsholt

Jeg har arbejdet som personlig træner og kostvejleder igennem snart 10 år, og jeg elsker at være med til at se den udvikling, der sker med mine klienter igennem sådan et forløb. At jeg kan være med til at hjælpe andre og give råd til, at de kan få et bedre, sundere og mere aktivt liv, er en skøn følelse, og er en af de væsentligste grunde til, at jeg er vild med mit arbejde – og at jeg startede mit firma Sund med Signe.

Træning har altid været en stor del af mit liv og min hverdag. Jeg kan lide at holde mig aktiv, og det gør mig glad i låget at bevæge mig. Efterhånden har jeg også erfaret, hvor meget mit eget gode humør betyder for træningen, og ifølge mine klienter smitter det heldigvis af.

Selv er jeg også vild med at lave sund mad (og specielt at spise den), men også at kunne vise og inspirere andre til, hvordan man kan få sunde kostvaner, uden at det bliver til kedelige forbud. Jeg ved selv, hvad et vægttab kræver, da jeg i min gymnasietid desværre ikke lyttede til min krop og dens behov og derfor blev overvægtig Men jeg tog selv kontrol over min kost og fik tabt 10 kg. Det var her, at jeg fik øjnene op for, hvor vigtig kosten er i forhold til et vægttab.

Jeg er uddannet personlig træner og jeg har en professions bachelor i Sundhed og Ernæring med speciale i ernæring og fysisk aktivitet. Jeg har arbejdserfaring indenfor træning og kostvejledning i almindelige fitnesscentre, men også indenfor træning af børn med autisme og andre psykiske udfordringer. Jeg har desuden træningserfaring med ældre med et handicap, samt været danse- og gymnastik instruktør for unge.

Hver dag bruger jeg alle de kompetencer som min faglige erfaring har givet mig, men også min personlige erfaring, i mit arbejde hos Sund med Signe. Det er de erfaringer og kompetencer, som skaber de bedste og mest varige resultater for mine klienter.

Min sundhedsopfattelse

Sundhed handler ikke bare om at spise sundt og træne – sundhed skal mere ses som en helhed – en fysisk og psykisk tilstand i kroppen. For mig er det vigtigt, at krop og sind er i balance, da jeg mener, det bidrager til større livsglæde og livskvalitet. Eksempelvis er synlige muskler, de helt rette proportioner og de perfekte selfies er ikke  nødvendigvis et tegn på sundhed – det er mere et tegn på kontrol. En kontrol, som oftest ikke er sund. Mange i dag forbinder desværre disse ydre tegn og perfektion med sundhed, og det synes jeg oprigtigt talt er synd. Sundhed afspejledes på mange andre måder end fx blot muskler og flade maver – Sundhed for mig, er mere de indre faktorer såsom glæde, overskud og energi og samt meget mere.

I min verden handler sundhed ikke om at leve efter en alt for perfekt og fanatisk trænings- og diæt bog, men om rent faktisk at LEVE. At leve sundt og kunne håndtere hverdagen, uden at det skal føles som konstante fravalg af alt det usunde, men i stedet at sætte fokus på at foretage nogle sundere tilvalg i hverdagen. At kunne styre mængderne af mad – i princippet er intet, der er forbudt at spise, så længe det begrænses i de rettet mængder… alt med måde. Desuden skal træningen også kunne tilpasses det liv, man nu engang lever og hvad man har tid til – ikke alle kan træne flere timer om dagen og hvad så ?

Jeg, Sund med Signe, arbejder grundigt med hver enkelt klient, da al information omkring mine klienter kan have  betydning for det videre forløb samt forløbets form. På den måde kan jeg tilpasse kostvejledningen og træningen til netop dig. Det er vigtigt for mig at vise, at sund mad kan være nemt og lækkert at lave og fyldt med masser sunde fristelser… Samt at træningen kan være sjov, varieret, udfordrende og tilpasset dit humør og niveau. Det skal ikke være en sur og kedelig pligt at leve sundt. Derfor har jeg et ønske om, at vi sammen, skal finde ud af, hvordan du bliver den bedste version af dig selv.