Købsbetingelser

Købsbetingelser

Betaling og Refundering

– Der betales altid inden timen/forløbet starter, med mindre andet er aftalt.
– Afdragsordning er muligt – men spørg pr. mail.
– Det er ikke muligt at få refunderet sine køb af Sund med Signe forløb, klippekort og gavekort. Hvis en kunde afbryder et forløb før dets udløb, bliver betalingen dermed ikke refunderet.

Aflysningspolitik og Sygdom

Da jeg er en enkeltmands virksomhed, har jeg en aflysningspolitik, for at få tingene til at hænge sammen. Afbud skal derfor ske på telefonen senest 24 timer før træningstiden begynder, ellers koster det en times træning. Ved udeblivelse, bliver du ligeledes trukket for en times træning. Er du nødsaget at aflyse tilmeldingen på mine hold, er det samme regler.

– Det er selvfølgelig muligt at rykke en træningstid for begges vedkommende, når der er tale om personlig træning. Dog skal dette ske senest 24 timer inden din træning.

Hvis jeg bliver syg, vil jeg forsøge at give besked i så god tid som muligt. Aflyser jeg, går det ikke ind under 24 timers aflysningspolitikken, desværre, men ved en aflysning fra min side, har du selvfølgelig din træningstime eller dit klip til gode, såfremt du var tilmeldt det aflyste hold.

Eget ansvar

Al træning sker på eget ansvar i mit træningsstudiet.

Desuden har du selv ansvaret for, at informere mig omkring dine skader og skavanker, så du kan få den bedst mulige træning. Tænk dig om, hvis du har skader,  så vi ikke gør mere skade end gavn.

Spørg mig endelig, hvis du er i tvivl om, du bør træne på netop dette hold. Der laves alternativer til skader (til en vis grænse) – så på den måde, kan stort set alle være med.