Sund med Signes behandling

af dine personlige data

Sund med Signe passer på dine personfølsomme oplysninger. Du kan altid kontakte mig – find kontaktinformation her. Hvis jeg benytter billeder eller oplysninger på de sociale medier, med din person, så er det med din tilladelse. Jeg oplyser kun dit fornavn og fortæller om, hvad der er sket under træningen/vejledningen og evt. oplysninger omkring vægttab. Du vil måske også komme med på mine videoer under træningen, som bruges på min Facebook profil og min Instagram profil. Du har altid ret til at sige NEJ, fra dag til dag, hvis du ikke er interesseret i det.
Jeg spørger selvfølgelig altid alle, inden jeg tager billeder eller videoer, om det er i orden.

Dine rettigheder
Efter Databeskyttelsesforordningen har du en række rettigheder i forhold til Sund med Signes behandling af dine oplysninger. Du kan til enhver tid benytte dig af disse rettighederne. Hvis du vil ønsker at gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte mig. Dine rettigheder er som følger:

– Retten til at se dine oplysninger (indsigtsret). Du har altså ret til at få indsigt i de oplysninger, jeg har vedrørende dig og dine personlige data, og du har ret til at få forkerte oplysninger om dig selv rettet eller slettet fuldstændig.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Vil du klage?

Hvis du ønsker at klage, kan du sende mig din klage via mail – find kontaktinformation her.