Hold

Kom, når det passer

Holdtræning er for dig, der har en travl hverdag, og som ikke altid lige ved, hvornår du kan være med på træningen. Jeg har derfor disse hold, hvor du kan købe til én time ad gangen eller benytte et klippekort – og så kommer du blot, når det passer ind i dit program. Du tilmelder dig over Facebook på mine begivenheder. Der er som udgangspunkt hold tirsdag, onsdag og lørdage på forskellige tidspunkter, men bliv klogere på dage og tidspunkter inde på begivenhederne på min Facebook.
   

Styrkehold

Træningen er primært med fokus på styrke af hele kroppen, og alt er funktionel træning, dvs. træning med egen kropsvægt. Der bliver ikke benyttet andre maskiner end romaskiner og løbebånd. Jeg sørger for, at alle føler sig godt tilpas og bliver presset igennem hele træningen. Er der nogle øvelser, du ikke kan, så finder vi alternativer – fordi alle skal kunne være med uanset niveau og alder. Træningen foregår på tid, og det betyder at du altid kan køre i ”dit” tempo. Jeg sikrer, at teknikken altid er i orden – så er du begynder på et hold, så er der ekstra fokus på dig.,

Begynder Yoga

Kom og oplev en times yoga med instruktør Carina Straadt, der har undervist i flow-yoga forskellige steder i København, men i øjeblikket udelukkende underviser her hos Sund med Signe.

En hund, en sol og en halvmåne? Synes du, det kunne være spændende at udforske yoga, eller drømmer du om at komme i gang igen, men mangler et trygt og rart sted, hvor der er plads til både at være begynder og let øvet ? Så er Begynder Yoga her hos Sund med Signe noget for dig. Her er plads til alle! Carina elsker at udfordre kroppen og vil i samarbejde med dig vise dig, hvad din krop kan, og hun udfordrer dig samtidig med, at der tages hensyn til dit personlige niveau og dine eventuelle skader. Yoga handler ikke kun om at ligge på en måtte og trække vejret – det kommer du til at opleve, men der er også lovet sved på panden. Holdet indeholder en god kombination af styrke, smidighed og velvære – og det er for dig, der vil træne effektivt, styrke kroppen og finde balance og ro i dit sind.

Klippekortet kan bruges til alle styrke- og yogahold.