Kidscamp

HOKUS, POKUS – BØRNETRÆNING I FOKUS

Kidscamp er træning både for dig og dit barn og her er børnene ALTID i fokus.

Det anbefales at børn skal være fysisk aktive i mindst 60 minutter om dagen. Desværre er nutidens unge ikke så aktive mere, påpeger Sundhedsstyrelsen. Det skyldes blandt andet børns brug af ipad, telefon, sociale medier og computerspil… alt sammen stilsiddende aktiviteter.  Derfor er der fokus på masser af puls krævnende øvelser samt styrketræning på dette Kidscamp hold, så børnene kan få et sundt forhold til træning samt at gøre det til en del af deres livstil.

Så er det svært for jeres barn eller børn, at være aktive 60 min om dagen? Eller har dit barn eller jer som familie, lyst til sjov træning – Så kom til træning hos Sund med Signe og få brændt en masse energi af. Det er både for børn som gerne vil tabe sig, men også børn, der bare godt kan lide at bevæge sig. Her er nemlig plads til alle!

Træning hos Sund med Signe er aldrig det samme – jeg lægger stor vægt på nyt hver gang. Træningen er fyldt med styrketræningselementer, så hele kroppen bliver brugt hver gang. Der vil være stationstræning, konkurrencer, stafet og bare generelt sjov og ballade. Alle kan være med på dette hold, og træningen bliver tilrettelagt efter både den enkeltes og gruppens behov. Både piger og drenge kommer i fokus i forhold til øvelserne og musikken.

Holdene kører i 16 uger ad gangen – hver torsdag kl. 16 – 16.55. Der er ikke træning i børnenes ferier og helligdage. Der skal være mindst 4 på holdet for, at det oprettes og max. 12 deltagere. Vi starter torsdag i uge 1, 2022.