HOKUS, POKUS – BØRNETRÆNING I FOKUS

Kidscamp er træning for dig og dit barn, hvor børnene ALTID i fokus.

Sundhedsstyrelsen anbefaler børn og unge at være aktive minimum en time om dagen. Nutidens unge har et øget forbrug af smartphones, computere, fjernsyn og andre stillesiddende aktiviteter både i, og udenfor skoletiden. Denne tendens har medført at unge generelt er mindre aktive end førhen. Af denne grund fokuserer Kidscamp holdet på pulskrævende øvelser og styrketræning, så jeres børn kan få et sundt forhold til træning samt gøre det til en fast del af deres livsstil.

Er det svært for jeres børn, at finde glæde eller motivation til at være aktive? Eller har dit barn eller I som familie, lyst til sjov træning – Så kom til træning hos Sund med Signe og få brændt en masse energi af. Det er både for børn som gerne vil tabe sig, men også børn, der bare godt kan lide at bevæge sig. Her er nemlig plads til alle!

Træning hos Sund med Signe er aldrig det samme – jeg lægger stor vægt på, at der er nye og varierende øvelser hver gang. Træningen er fyldt med styrketræningselementer, så du kan være sikker på at hele kroppen bliver brugt hver gang der er træning. Der vil være stationstræning, konkurrencer, stafet og bare generelt sjov og ballade. Alle kan være med og træningen bliver tilrettelagt efter den enkeltes så vel som gruppens behov. Både piger og drenge kommer i fokus i forhold til øvelserne og musikken.

Holdene kører i 16 uger ad gangen – hver torsdag kl. 16 – 16.55. Der er ikke træning i børnenes ferier og helligdage. Der skal være mindst 4 deltagere på holdet for, at det oprettes og max. 12 deltagere.

Ny omgang starter torsdag i uge 33, 2023.