Seniortræning hos mig

Seniorholdet er for dig, som gerne vil have en aktiv og mere mobil hverdag med dine venner, familie, ægtefælle og børnebørn.

Med alderen taber vi helt naturligt muskel- og knoglemasse og vil med tiden falde
mere og mere sammen i ryggen og blive skrøbelig. Derfor er det vigtigt at styrke
kroppen med styrketræning og konditionstræning, for at udskyde denne
proces. Træning kan give dig mere styrke og energi til hverdagens gøremål og
udfordringer, hvilket kan være med til, at gøre din hverdag nemmere. Desuden bidrager det også, til en øget
livsglæde, mental sundhed og øget appetit.

Desuden er det bevist, at fysisk aktivitet i hverdagen nedsætter risikoen for hjertekarsygdomme, forhøjet blodtryk og type 2 diabetes. Derudover, kan du løsne kroppens stivhed i muskler og led, ved at motionerer regelmæssigt.
Så det er altså en win-win-situation.

– Generelt lever ældre, som har et aktivt og socialt liv, længere end dem som er fysisk inaktive og ensomme.

Så kom endelig her og få gang i træningsglæden i mødet med nye mennesker. Husk at kroppen kan mere end du tror og at det aldrig er for sent, at komme i gang med at træne.


Til Senior træningen hos Sund med Signe, får du trænet kroppens store muskelgrupper såsom ben, baller, mave, ryg og arme. Vi starter med en let led-opvarmning, så kroppen kan følge med. Der er fokus på balance og styrke, og alt foregår i dit helt eget tempo. Det hele bliver forklaret grundigt og jeg går og retter teknikken undervejs, for at sikre øvelserne bliver udført rigtigt og  du undgår skader. Hvis du døjer du med skavanker, så tilpasser vi øvelserne til dig – så alle kan være med. Timen afsluttes med lidt udstrækning.

Hos Sund med Signe foregår træningen i små hold, hvilket gør, at vi kan lære hinanden at kende i et trygt og godt fællesskab.

Bemærk, at der ikke er træning i ferier samt helligdage og at holdet har sommerferie i hele juli og august måned. Derfor starter vi holdet op, første torsdag i september måned. 

Find priser her