Seniorhold

Seniortræning hos mig

Seniorholdet er for dig, som gerne vil have en aktiv og mere mobil hverdag med dine venner, familie, ægtefælle og børnebørn.

Med alderen taber vi helt naturligt muskel- og knoglemasse og vil med tiden falde mere og mere sammen i ryggen og blive skrøbelig. Derfor er det vigtigt at styrke kroppen med styrketræning og konditionstræning, for at udskyde denne proces. Træning kan give mere styrke og energi til hverdagens gøremål og udfordringer, så hverdagen kan blive nemmere. Desuden bidrager det også, til en øget livsglæde, mental sundhed og appetit i hverdagen.

Desuden er det bevist, at fysisk aktivitet i hverdagen nedsætter risikoen for hjertekarsygdomme, forhøjet blodtryk og type 2 diabetes. Oven i det, træner man også kroppens stivhed i muskler og led, når du motionerer regelmæssigt. Så det er altså en win-win-situation.

– Generelt lever ældre, som har et aktivt og socialt liv, længere end dem som er fysisk inaktive og ensomme.

Så kom endelig her og træn og mød nye mennesker. Husk at kroppen kan mere end du tror og det er aldrig for sent at komme i gang med at træne.

Til Senior træningen hos Sund med Signe, får du trænet kroppens store muskelgrupper såsom ben, baller, mave, ryg og arme. Vi starter med en let led-opvarmning, så kroppen kan følge med. Der er fokus på balance og styrke, og alt foregår i dit helt eget tempo. Alt bliver forklaret grundigt og jeg går og retter teknikken undervejs, for at sikre det bliver gjort rigtigt og  du ikke får skader. Døjer du med skavanker, så tilpasser vi øvelserne til dig – så alle kan være med. Timen afsluttes med lidt udstrækning og afslappende musik.

Grundet Corona er træningen delt op i to hold om torsdagen; Et hold kl. 9.30 og næste hold 10.15. På den måde sikrer vi ekstra afstand.

Der er ikke træningen i ferier samt helligdage og holdet har sommerferie i hele juli og august måned. Så vi starter første torsdag i september måned. 

Find priser her