Stærk med Signe

Stærk med Signe

Dette er et 8 ugers træningsforløb designet til dig, der gerne vil blive stærkere og udfordret lidt ekstra på hård styrketræning. Det er et lille og lukket hold med max. 8 holddeltagere, så der virkelig kan være fokus på dig under træningstimen.

Her vil der trænes med tunge vægte og hårde kropsøvelser. I vil konkurrere med hinanden, mod hinanden og du vil kæmpe mod dig selv – alt sammen for at træne optil at opnå bedre resultater på disse 8 uger. Jeg er med til at sikre, at teknikken er i orden og, at du bliver presset til dit bedste.
Dette hold er ikke for nybegyndere, men for folk der har kendskab til styrketræning. Alle bliver målt og vejet ved start og slut på en Tanita vægt, så man kan se, hvad der er sket undervejs i forløbet. Desuden vil i blive testet i en masse øvelser, som vi træner op til; fx handstand push-up, dødløft, kropshævninger uden hjælp, armgang, squats med vægtstang, løb, ro ect. Alt sammen vil blive sammensat på en sjov måde – træning skal jo ikke være kedeligt.

Holdene starter mandag (kl. 19) eller torsdag (kl. 18) i uge 18, 2022.

Vær obs på, at træningen på kr. Himmelfart er rykket til kl 11 og 2. pinsedag er rykket frem, så der er ikke træning 2. pinsedag.

Find priser her

Hvad får du?

1 * træning á 55 minutter hver uge

Hård og sjov styrketræning med fokus på den enkelte.

2 * målinger af start- og slutresultater

Du bliver målt og vejet på en Tanita vægt for at se din udvikling.

2 * test af start- og slutresultater

Udvikling ses på flere måder, og du vil også se fremgang i din fysik.

En support-gruppe på Facebook

Du får et sted, hvor I sammen kan dele erfaringer og oplevelser.