Stærk med Signe

Dette er et 8 ugers træningsforløb designet til dig, der gerne vil opnå øget styrke og udfordring i form af ekstra på hård styrketræning. Det er et lille og lukket hold med max. 8 holddeltagere, så der virkelig kan være fokus på dig og din udvikling under træningstimen.

Her bliver der trænet med tunge vægte og hårde kropsøvelser. På holdet, vil I konkurrere med hinanden, mod hinanden og du vil ikke mindst kæmpe mod dig selv – træningen er opbygget på den måde, med henblik på, at du kan træne op til, at opnå bedre resultater i løbet af disse 8 uger. Jeg er med til at sikre, at teknikken er i orden og, at du bliver presset til at yde dit bedste.

Dette hold er ikke for nybegyndere, men for folk der har kendskab til styrketræning. Alle bliver målt og vejet ved start og slut på en Tanita vægt, så man kan se, hvad der er sket undervejs i forløbet. Desuden vil i blive testet i en masse øvelser, som vi træner op til; fx håndstand, armbøjninger, dødløft, kropshævninger uden hjælp, armgang, squats med vægtstang ect. Alt sammen vil blive sammensat på en sjov måde – da træning skal jo ikke være kedeligt.

Næste holdenestart er mandag kl. 19 eller torsdag kl. 18 i uge 33, 2023.

Find priser her

Hvad får du?

1 * træning á 55 minutter om ugen i 8 uger

Hård og sjov styrketræning med fokus på den enkelte.

2 * målinger – en af start- og en af slutresultater

Du bliver målt og vejet på en Tanita vægt for at se din udvikling.

2 * test af start- og slutresultater

Udvikling ses på flere måder, og du vil også se fremgang i din fysik.

En support-gruppe på Facebook

Du får et sted, hvor I sammen kan dele erfaringer og oplevelser.